Betingelser og vilkår

Når du tilmelder dig denne service, anerkender du straks, at du abonnerer på denne service. Du betaler kun 50DKK pr. Uge for denne service, og du kan gøre ubegrænset brug af alle spil i IZEPLAY-portalen. Denne service fornyes automatisk hver uge, så du nemt kan fortsætte din ubegrænsede adgang til alle spil. Hvis du stadig vil vælge at stoppe tjenesten, skal du blot sende STOP ZOM til 1981. For at blive medlem af denne service skal du være enhedens ejer og være mindst 18 år gammel. Hvis du er yngre end 18, kan du også blive medlem af denne service med tilladelse fra din forælder eller værge. De nævnte produkter eller forhandlere er ikke sponsorer af og / eller tilknyttet IZEPLAY. Servicemærker, logoer, varemærker, logoer (inklusive, uden begrænsning, de individuelle navne på produkter og detailhandlere) tilhører deres respektive ejere. IZESOFT BV, Bargelaan 200, 2333 CW Leiden, Handelskammer: 34371042, moms: NL854469151B01 På nogle af vores sider har du chancen for at vinde den promoverede præmie ud over at tilmelde dig de fantastiske HTML5-spil. Deltagelse i kampagnen foregår automatisk og uden ekstra omkostninger, hvis du tilmelder dig abonnementstjenesten mellem den første og sidste dag i måneden. En vinder trækkes fra alle deltagere.

Relevans

1.1 Disse "Almindelige betingelser og betingelser" gælder og er også en del af alle tilbud og transaktioner, der tilbydes af IZEPLAY under de digitale tjenester via den telekomudbyder, som slutbrugeren har indgået en kontrakt med. De digitale tjenester, der tilbydes af IZEPLAY, indeholder onlinespil, der kan fås på forskellige enheder.
1.2 Disse vilkår og betingelser kan afvige, hvis IZEPLAY forudgående skriftlig tilladelse

Levering af IZEPLAY-tjenesten

2.1  Tjenesten anmodes om af dig fra IZEPLAY, der derefter leverer den via mobiltelefonudbyderen for brugeren selv.

Registrering af tjenesten

3.1 år brugeren har foretaget en vellykket registrering via betalingsmodulet på IZEPLAY-webstedet, modtager han / hun en bekræftelse via SMS og via webstedet.

3.2 Efter registrering registreres brugeren som abonnent og forbliver registreret, indtil det annulleres af brugeren selv.
3.3 Som bruger skal du være mindst 18 år gammel. Hvis du ikke er ejeren af ​​enheden og den tilhørende telekommunikationsforbindelse, skal du anmode om tilladelse fra kontohaver, forælder, værge eller medarbejder for at kunne bruge vores service. Når du tilmelder dig IZEPLAY, antager vi, at denne tilladelse er opnået.
3.4 Pr. Uge debiteres 50DKK for brugen af ​​denne service.
3.4 Hvis du ønsker at afmelde dig fra denne service som bruger, kan du gøre det ved at sende STOP ZOM til 1981. Hvis du ønsker at afmelde dig på en anden måde, er dette også muligt, se ofte stillede spørgsmål.

Hvordan fungerer tjenesten?

4.1 Du tilmelder dig IZEPLAY via din mobiltelefon.
4.2 Når du er registreret til tjenesten via betalingssiden, modtager du straks en gratis SMS-besked med linket til spilportalen.

Prisændringer

5.1 IZEPLAY forbeholder sig retten til at justere priserne på tjenesten. For eksisterende medlemmer annonceres dette via en sms. For nye medlemmer vil dette blive angivet på forhånd.

Annullering af tjenesten

6.1 Annullering af tjenesten kan let udføres på tre måder:

  1. Hvis du er inden for 14 dage, kan du annullere med denne formular.Du kan sende det til support.dk@izeplay.com
  2. Du kan sende STOP ZOM til 1981
  3. Ring til 8083 0107 eller send en e-mail til support.dk@izeplay.com med dine detaljer


6.2 IZEPLAY annulleres kun, hvis brugeren modtager en bekræftelse via SMS. Hvis en abonnent af en eller anden grund ikke betaler for tjenesten, kan IZEPLAY nægte adgang til spilportalen uden at bede brugeren om tilladelse på forhånd.
6.3 IZEPLAY påtager sig intet ansvar fra abonnenten for annullering af tjenesten.

Intellektuel ejendomsret

7.1 Alle immaterielle rettigheder og licenser er hos tjenesteudbyderen. Ved at bruge tjenesten accepterer du, at den ikke overføres til dig, og at du ikke vil videresælge de tilbudte produkter eller distribuere dem i nogen form. Hvis dette er tilfældet, er du i krænkelse, og der vil blive truffet foranstaltninger. Som abonnent får du adgang til 1 kopi af produkterne til eget brug.

Ansvarsfraskrivelse

8.1 Som bruger kan du ikke holde udbyderen ansvarlig for skader forårsaget af brugen af ​​denne service. Du accepterer automatisk dette ved registrering.
8.2 Tjenesten tilbydes som den er og vil ikke indeholde nogen form for garanti.
8.3 Du accepterer, at brugen af ​​denne service er under dit eget ansvar. Ekstra omkostninger, der opkræves ved at bruge din internetforbindelse med teleudbyderen, kan ikke inddrives fra udbyderen.

Behandlingen af dine data

9.1 For at få tjenesten til at fungere gemmer udbyderen visse data fra dig, hvordan den håndteres er angivet i fortrolighedspolitikken.

Juridisk

10.1 Brug af denne service er underlagt nederlandske love og rettigheder.

Endelig bestemmelse

11.1 De generelle vilkår og betingelser er altid tilgængelige på IZEPLAY-webstedet. Derudover kan det anmodes om gratis.
11.2 IZEPLAY har ret til når som helst at ændre disse vilkår og betingelser. Ændringerne vil umiddelbart blive synlige på udbyderens websted. Abonnenter vil blive informeret om dette på alle tidspunkter.
11.3 Ved at kontakte IZEPLAY via e-mail eller telefon, kan disse oplysninger findes på ofte stillede spørgsmål på udbyders websted.