• Kun de bedste spil

    De bedste spil direkte på din mobiltelefon, pc eller tablet på IZEPLAY.
    Vi har kun valgt de fedeste spil til en unik spiloplevelse.
    Nogle af vores spil har endda vundet præmier.
    Se et lille udvalg af vores topspil nedenfor

Prisvindende spil

Hos IZEPLAY vælger vi kun de bedste spil, der er tilgængelige over hele verden. Nogle af vores spil har endda vundet flere præmier.

Spil af det højeste niveau

Vi ønsker bare, at vores brugere skal kunne spille de bedste spil. Derfor tilbyder vi kun spil på det højeste niveau, og vi bruger de bedste teknikker.

Spil på enhver enhed

Vi har oprettet en spilportal, der kan bruges på enhver type enhed. Med et enkelt login kan du spille ubegrænset på din pc, tablet eller smartphone.

Hvorfor IZEPLAY?

Vores premium-spil afbrydes ikke af irriterende reklamer i nogen form. På denne måde kan du fuldt ud nyde de bedste spil, som IZEPLAY har at tilbyde.

Vi kan ikke lide kedelige øjeblikke, det er derfor, vi regelmæssigt opdaterer vores portaler, så du altid kan spille de nyeste og sejeste spil. Du behøver ikke gøre noget for dette, vi sikrer, at du altid er ajour.

Vores spil fungerer med HTML5, hvilket betyder, at de kan spilles på enhver type enhed. Uanset hvor du er, eller hvilken enhed du er på, kan du nyde de bedste spil når som helst og hvor som helst.

Uanset om du vil spille på din pc, tablet eller smartphone på IZEPLAY, kan du gøre alt. Log ind med dit mobilnummer og spill hvor og når du vil.

Et par af vores fantastiske spil

FAQ

For at tilmelde dig IZEPLAY kan du nemt gå til p.izeplay.com/dk/login med din mobiltelefon. Følg trinnene her, og brug den fulde spilportal med det samme inden for få sekunder.

Vi har en meget stor samling af spil, fra action til eventyr. Du kan spille vores spil på ubestemt tid og opdateres regelmæssigt.

Hvis du vil bruge alle de premium-spil, som IZEPLAY har at tilbyde, ubegrænset, betaler du kun 50DKK pr. Uge, afhængigt af tjenesten. Dette trækkes fra din mobiltelefonregning.

Desværre kan du ikke downloade spilene direkte på din mobil, men de vil altid være i skyen. Alle dine høje score gemmes ved hjælp af cookies.

Vores spilportal er udviklet, så du kan spille den på enhver enhed. Uanset om det er en pc, tablet eller smartphone på IZEPLAY, er du altid på det rigtige sted. Du kan logge ind på p.izeplay.com/dk/login med dit nummer.

IZEPLAY gameportal kan bruges når som helst og hvor som helst, så længe du har en internetforbindelse, kan du spille de bedste spil når som helst og hvor som helst på enhver enhed.

Hvis du gerne vil annullere denne service, kan du gøre det straks ved at sende STOP ZOM til 1981. Du kan også kontakte os via e-mail eller ringe til os på 8083 0107.

Hvis din telefon ikke fungerer med vores service, kan du altid bruge tjenesten på din pc eller tablet. Derudover kan du også bruge tjenesten på en andens enhed med dit eget login.

Kontakt os