• Κορυφαία Παιχνίδια για κινητά

    Αποκτήστε τα καλύτερα παιχνίδια στα κινητά σας με την αξιόλογη πύλη
    παιχνιδιών IZEPLAY. Διαλέγουμε μόνο τα καλύτερα παιχνίδια στο ίντερνετ.
    Κάποια από τα παιχνίδια μας έχουν κιόλας κερδίσει βραβεία. Ρίξτε μια ματιά σε
    μια μικρή γκάμα από τα παιχνίδια μας και απολαύστε τα.

Βραβευμένα Παιχνίδια

Εδώ στο IZEPLAY διαλέγουμε μόνο τα καλύτερα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Κάποια από τα κορυφαία παιχνίδια μας έχουν κερδίσει πολλαπλά βραβεία.

Παιχνίδι ανώτερου επιπέδου

Θέλουμε μόνο το καλύτερο για τα μέλη μας, γι’αυτό προσφέρουμε λύσεις για παιχνίδι ανωτέρου επιπέδου. Χρησιμοποιούμε την καλύτερη τεχνολογία για να έχουμε τις πύλες παιχνιδιού ανοιχτές χωρίς προβλήματα.

Λύση Πολλαπλής Πλατφόρμας

Δημιουργήσαμε μια πύλη παιχνιδιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε συσκευή. Μόνο με μια σύνδεση έχετε την ικανότητα να χρησιμοποιήσετε την πύλη IZEPLAY παντού και πάντα.

Απλά κάποια από τα φανταστικά παιχνίδια μας

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε HTML5 παιχνίδι που επιθυμείτε να παίξετε. Τα μέλη μας έχουν απεριόριστη πρόσβαση να παίξουν κάθε παιχνίδι που υπάρχει. Κάθε εβδομάδα καινούρια παιχνίδια προστίθενται στην καταπληκτική αυτή πύλη μας για να τα απολαύσετε. Η συνδρομή θα είναι €6,24 ευρώ τη βδομάδα για πελάτες WIND και Vodafone, και €1,99 ευρώ τη βδομάδα για χρήστες COSMOTE. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας υπέρ του Δημοσίου ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ: 12% (για λογαριασμό μέχρι και €50), 15% (για λογαριασμό από €50.01 μέχρι και €100), 18% (για λογαριασμό από €100.01 μέχρι και €150), ή 20% (για λογαριασμό €150.01 και άνω). Ο χρήστης κερδίζει απεριόριστη πρόσβαση σε 100 παιχνίδια με μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου 10mb. Ισχύουν χρεώσεις παρόχου και δεδομένων. Βοήθεια; 2155002933

Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από την πύλη μας με 3 τρόπους:
1: Με μήνυμα/sms STOP IZEPLAY στο 54433 (για χρήστες Vodafone και WIND)
2: Με μήνυμα/sms IZEPLAY STOP στο 1256 (για χρήστες COSMOTE)
3: Μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης πελατών: 2155002933 /e-mail: grsupport@mypengo.com
4: Μέσω της ιστοσελίδας μας IZEPLAY για χρήστες COSMOTE

Όταν σερφάρετε στο ίντερνετ, μπορεί να συναντήσετε κάποια από τις διαφημίσεις Izeplay και να αποφασίσετε να δοκιμάσετε. Συνήθως, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό κινητού σας στο κενό πεδίο ή αν είστε χρήστης COSMOTE, θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε κάποια εύκολα βήματα.
Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω της ιστοσελίδας μας – απλά επισκεφθείτε το IZEPLAY και κάντε κλικ πάνω σε κάποιο παιχνίδι.

Αν είστε χρήστης WIND ή Vodafone, θα λάβετε 3 μηνύματα τη βδομάδα, κάθε μήνυμα κοστίζει 6,24 ευρώ. Αν είστε χρήστης COSMOTE, θα χρεώνεστε 1,99 ευρώ τη βδομάδα για την πρόσβαση στη βάση δεδομένων των παιχνιδιών μας.

Επικοινωνία

Αν έχετε κάποια ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Izeplay μέσω gr@izeplay.com ή μπορείτε να καλέσετε 2155002933